Health News

Oberon hunter, levensgevaarlijk speelgoed voor gezondheid

by johanneskarel.verlaat | March 5, 2008 at 04:18 am | 104 views | 1 comment
Upload
Be the first to add photos and video to this story

Pas geleden las ik een aantal artikelen over de Oberon Hunter, dit zou een apparaat zijn wat zelfs de mogelijkheden van en MRI scan overtreft. En dan nog wel in slechts 2 minuten kan de (natuurkunde) therapeut je vertellen wat er mis is in je lijf.

DOODZIEK WORDT JE VAN DEZE ONZIN

Dit zijn apparaten die mensen op een verkeerd been kunnen zetten voor wat betreft hun ziekten, of zelfs erger verkeerde diagnoses kan geven.
Het doet mij denken aan allerlei apparaten die vroeger ook al gebruikt werden om de organen te meten dmv frequenties. Nog nooit zijn daat betrouwbare resultaten mee gehaald. Ook niet met de Oberon, zij geven zelf op hun website aan dat de nauwkeurigheid tussen de 50-80% ligt.
En is dit wel waar.

ALS DIT ZON FANTASTISCH APPARAAT ZOU ZIJN WAARM IS ER DAG NOG NOOIT EEN IN EEN ZIEKENHUIS GEZIEN???????????????????????????????

Bij o.a.de internet bedrijven Quantum-care, body-scan en qtouch kun je het volgende lezen

Oberon Hunter is een nieuw revolutionair systeem om energetische bodyscans te maken. Honderden modellen, van organen en gewrichten, tot cellen, DNA en chromosomen worden met een bodyscan zichtbaar gemaakt. Men kan op een stoel zittend met een speciale koptelefoon op direct meekijken naar de bodyscan van het eigen lichaam.

Wat een onzin, dit soor apparaten moeten verboden worden, denken we nu werkelijk dmv een koptelefoon het lichaam te kunnen scannen, dit riekt naar oplichterij.

Dan zijn er nog allerlei artikelen over de Oberon waarvan gezegd wordt dat het clonen zijn of niet de echte software etc etc. Wie heeft de echte? en wat heb je eraan?? Hier wordt weer veel geld verdiend aan de onkunde van de patient

BAH

JOHANNES


March 5, 2008 at 04:18 am by johanneskarel.verlaat, 104 views, 1 comment

News Tools

Sign In or Join to Add a CommentComments (1)

Oberon hunter,

ik heb me laten meten door de oberon hunter omdat ik al jaren reuma heb, ten einde raad moet je maar zeggen ga je naar zoiets om een second opinion te krijgen.

Mij werd verteld dat ik eigenlijk een lopende dode was, het was nog veel erger dan ik ooit gedacht had.Helemaal overstuur naar het ziekenhuis waar ik bijna werd uitgelachen over het verhaal met de Oberon hunter. Al jaren proberen natuurgnezers met dit soort apparaten duidelijk te maken dat je je hele lijf kunnen scannen en zo alles kunnen zien.

Mijn dokter vertelde dat een MRI scanner tientallen miljoenen kost en een vergelijk met de Oberon Hunter een lachertje is.
Het zijn vaak computer freaks die enige waarde hechten aan dit apparaat.

Het moest verboden worden. kijk uit!!!!!!!!!!

piet chauffeur

XSign in to NowPublic

Not a member?
Join us now, it's free!

join
forgot password?